Hvem er vi?

VELKOMMEN TIL ALEX SKO!

AlexSko er oprindeligt et familieforetagende som blev startet i 1943 af Alex Hansen i Jernbanegade i Langeskov. Siden overtog sønnen Jens Hansen butikken, som i de senere år har ligget på selve langeskov centeret. Jens og Susanne har nu valgt at de vil hjem og nyde friheden og pensionisttilværelsen.

Det er med stor glæde at vi overtog butikken pr. 1. august 2015, hvor det primært er Uwe som har sin daglige gang i butikken og glæden af at servicere nuværende og kommende kunder.

Vi ønsker at videreføre butikken i samme gode ånd, som Susanne og Jens har gjort i årtier. Det betyder fantastisk service og et udvalg af kvalitetssko med god pasform til både børn, damer og herrer.

Uwe er 56 år og oprindelig uddannet salgsassistent i tøjbutik i Langeskov. Efter et år som tøjsælger i Svendborg, valgte han en karriere ved TDC, hvor han var ansat i 25 år, først med salg og derefter logistik/lageroptimering. Med et ønske om at komme tilbage til salgsbranchen er det meget glædeligt at muligheden for at overtage Alex Sko blev en realitet.

Udover Uwe, vil ægtefællen Marianne og datteren Sofie være at finde i butikken om eftermiddagen og lørdage.
Marianne er ligeledes 56 år, kontoruddannet men også med erfaring i salg og kundeservice